Unul dintre cei mai mari producatori si furnizori de hidroizolatii - bituminoase, PVC, FPO/TPO

Icopal Synthetic Membranes produce sisteme de acoperişuri flexibile, uşoare şi de înaltă performanţă, geomembrane ecologice, produse agricole şi sisteme inovatoare pentru renovarea conductelor, a căror instalare este mai facilă, mai sigură şi mai rapidă.

De ce să alegeţi Icopal Synthetics?

 • Icopal are o tradiţie lungă în fabricarea produselor PVC de calitate de peste 40 de ani.
 • Capacitatea de fabricare PVC a Icopal este acum de peste 10 milioane metri pătraţi, astfel că Icopal este unul dintre producătorii de vârf de membrane din PVC din Europa.
 • Membranele sintetice Monarplan de la Icopal pentru acoperişuri au acreditare de la terţe părţi de la BBA (10/4739) şi ETA (08/0379) şi o durată de viaţă de peste 30 ani dovedită cu certificat BBA.
 • Membranele Monarplan sunt susţinute de garanţii de produs, ca standard, pentru o perioadă de 10 ani.

Membranele sintetice Icopal - Istoric

Icopal Synthetic Membranes a început cu achiziţionarea Van Besouw Kunststoffen (Synthetics) în anul 2008. Van Besouw Kunststoffen a fost parte a Van Besouw Tapijt (carpet) care a produs şi comercializat covoare industriale încă din anul 1920. În anul 1960, compania a început să se concentreze asupra tehnologiei şi proceselor inovatoare, unde tehnologia de extrudare a fost aplicată tehnicii existente de ţesere a covoarelor. Aproape imediat, a devenit clar că această tehnologie ar putea fi aplicată şi în alte procese industriale şi sub numele Van Besouw Kunststoffen, au fost dezvoltate multe produse noi (speciale), cum ar fi prelatele pentru camioane, geomembranele şi garniturile pentru canalizări. Pentru companie, descoperirea tehnologiei de extrudare pentru etanşarea acoperişurilor în anii 1960 a fost primul pas în acest sector. În fiecare zi, Icopal Synthetic Membranes lucrează pentru a îmbunătăţi produsele şi procesele prin buna colaborare de producţie, dezvoltare şi comercializare a produselor.

Grupul Icopal

Întotdeauna concentrat asupra acoperişurilor şi hidroizolaţiilor

Icopal Group livrează produse de vârf pentru acoperişurile plate şi înclinate şi oferă o gamă largă de servicii, inclusiv servicii de instalare. Activitatea principală a Icopal constă în hidroizolaţii, cu o atenţie deosebită asupra membranelor, dar şi asupra materialelor aferente clădirilor. Europa şi America de Nord sunt principalul obiectiv al activităţilor sale, dar serviciile şi produsele sunt livrate la nivel mondial.

Icopal este prezent în toată Europa şi în SUA, cu o reţea de unităţi locale de vânzare şi producţie. În prezent, Icopal are 35 locaţii de producţie, folosind tehnologii de ultimă oră şi 95 birouri cu echipe dedicate, păstrând arhive cu înregistrări unice pentru inovaţie şi satisfacţia clienţilor. Icopal are un puternic profil ecologic, reciclând şi reducând la minim utilizarea materiilor prime şi energia ca o prioritate cheie în dezvoltarea şi producţia soluţiilor pentru hidroizolaţii şi acoperişuri.

Poziţia pe care o deţine Icopal se bazează pe 165 ani de experienţă în domeniul acoperişurilor şi hidroizolaţiilor. Icopal îşi menţine obiectivul de a rămâne liderul recunoscut în industria acoperişurilor şi hidroizolaţiilor. Icopal Group are sediul în Danemarca şi are o cifră anuală de afaceri de aproximativ 1 miliard euro, cu aproximativ 3600 persoane la nivel mondial.

  + 40 269 229 995

  office_ro@bmigroup.com  

  Consultanță tehnică și vânzări - Contact

  Acest site utilizează fișiere de tip cookie în conformitate cu politica de confidențialitate a site-ului nostru. Continuarea navigării pe acest site reprezintă acordul dumneavoastră pentru utilizarea fișierelor de tip cookie.